186 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “DEMİR AKADEMİSİ: OLGULARLA MULTİDİSİPLİNER DEMİR EKSİKLİĞİ/ANEMİSİ YÖNETİMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

186 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “DEMİR AKADEMİSİ: OLGULARLA MULTİDİSİPLİNER DEMİR EKSİKLİĞİ/ANEMİSİ YÖNETİMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

186 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"DEMİR AKADEMİSİ: OLGULARLA MULTİDİSİPLİNER DEMİR EKSİKLİĞİ/ANEMİSİ YÖNETİMİ"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ
TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'da "Demir Akademisi: Olgularla Multidisipliner Demir Eksikliği/Anemisi Yönetimi" Canlı Konferansı Prof. Dr. Mustafa ÇETİNER'in moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ahmet TEMİZHAN, Prof. Dr. Aykut Ferhat ÇELİK ve Prof. Dr. Mustafa ÇETİNER'in sunumlarıyla 26 Kasım 2018 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

SUNUMLAR

Olgularla Kalp Yetersizliğinde Demir Eksikliği
Prof. Dr. Ahmet TEMİZHAN

Olgularla İBH ve GİS Kanamada Demir Eksikliği/Anemisi Yönetimi
Prof. Dr. Aykut Ferhat ÇELİK

Olgularla Gebelik ve Postpartum Dönemde Demir Eksikliği/Anemisi Yönetimi
Prof. Dr. Mustafa ÇETİNER

186 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN, 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Ahmet TEMİZHAN, Prof. Dr. Aykut Ferhat ÇELİK ve Prof. Dr. Mustafa ÇETİNER'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.tihudum.org aracılığıyla "TİHUDUM, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "TİHUDUM, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında TİHUDUM, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Neşe KORKMAZ
Tüm hocalarımıza saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler için çok verimli bir seminer oldu. Sizleri daha sık dinlemek dileğiyle.

*Beyhan İNCE
Sunum için çok teşekkür ederim, çok faydalanıyorum.

*Tolgay ÇAKMAK
Teşekkür ederim sayın konuşmacılara.

www.tihudum.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans