21. ULUSAL İÇ HASTALIKLARI KONGRESİ’NE FULL KONGRE KATILIM BURSU VE KİTAP KAZANAN 5 TİHUDUM ÜYESİ KİM?

21. ULUSAL İÇ HASTALIKLARI KONGRESİ’NE FULL KONGRE KATILIM BURSU VE KİTAP KAZANAN 5 TİHUDUM ÜYESİ KİM?

21. ULUSAL İÇ HASTALIKLARI KONGRESİ'NE
FULL KONGRE KATILIM BURSU VE KİTAP KAZANAN 5 TİHUDUM ÜYESİ KİM?

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu TİHUDUM (www.tihudum.org)'da 10 Nisan 2019 Çarşamba günü 12.00-24.00 saatleri arasında "Poliklinikte Zorlu Bir GÖR Hastası: PPI Seçiminde Gastroenteroloji ve Kardiyoloji Yaklaşımı" Canlı Konferansı ile ilgili bir quiz gerçekleştirildi.

423 TİHUDUM üyesinin katıldığı quizde 76 TİHUDUM üyesi 10 sorunun 10'una da doğru yanıt verdi.

QUİZ'de sorulan 10 adet soruya en çok doğru yanıtı en kısa sürede vererek birinci olan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İç Hastalıkları Kliniği'nden Dr. Çağrı GÖNÜL 21. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'ne Kayıt + Konaklama + Ulaşım Full Katılım Bursu, 2. olan İzmir Bayraklı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Uzm. Dr. İsmail ÇİFÇİ, 3. olan Zara Devlet Hastanesi, İç Hastalıkları Kliniği'nden Uzm. Dr. Mustafa Asım GEDİKLİ, 4. olan Gaziemir Belediyesi Evde Bakım Birimi'nden Uzm. Dr. Hasan ANIK ve 5. olan Özel Örnek Tıp Merkezi, İç Hastalıkları Kliniği'nden Uzm. Dr. Nevzat BULUT ise Harrison's Principles of Internal Medicine (1. Cilt & 2. Cilt) kitap seti kazandılar.

Hediye kazanan üyelerimizi kutluyor, TİHUDUM'da bu tarz hediye ve sürprizlerin olacağı aktivitelerimizde buluşabilmeyi diliyoruz.

www.tihudum.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans