TİP 2 DİYABET TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN KARDİYORENAL GÜVENLİLİĞİNİN İŞLENDİĞİ CANLI KONFERANSIN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

TİP 2 DİYABET TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN KARDİYORENAL GÜVENLİLİĞİNİN İŞLENDİĞİ CANLI KONFERANSIN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

221 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
23 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
TİP 2 DİYABET TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN
KARDİYORENAL GÜVENLİLİĞİNİN İŞLENDİĞİ
CANLI KONFERANSIN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ
TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'da Tip 2 Diyabet Tedavisinde Kullanılan İlaçların Kardiyorenal Güvenliliğinin İşlendiği Canlı Konferans Prof. Dr. Tufan TÜKEK ve Prof. Dr. Mustafa ARICI'nın sunumlarıyla 9 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

221 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 23 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Tufan TÜKEK ve Prof. Dr. Mustafa ARICI'nın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.tihudum.org aracılığıyla "TİHUDUM, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "TİHUDUM, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında TİHUDUM, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden selamlar, saygılar.

*Neşe KORKMAZ
Güzel sunumunuz için çok teşekkür ederim. Bu tarz sunumların daha sık olmasını diliyorum.

*Rindol ÇONKAR
Güzel sunum için teşekkür ederim.

www.tihudum.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans