42 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 210 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 33 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “RİSKLİPİDEMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

42 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 210 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 33 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “RİSKLİPİDEMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

42 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
210 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
33 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “RİSKLİPİDEMİ” CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'da "Risklipidemi" Canlı Konferansı Prof. Dr. Kerim GÜLER'in moderatörlüğünde, Prof. Dr. Sadi GÜLEÇ'in sunumuyla 18 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi.

42 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 210 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 33 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Kerim GÜLER ve Prof. Dr. Sadi GÜLEÇ'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.tihudum.org aracılığıyla "TİHUDUM, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "TİHUDUM, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında TİHUDUM, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Mersin Şehir Hastanesi dahiliye bölümünden merhabalar.

*Neşe KORKMAZ
Sizleri dinlemek büyük keyif. Size ve TİHUDUM'a çok teşekkür ederim.

*Sedat DEĞİRMENCİ
Sunum için çok teşekkürler. Manisa Şehir Hastanesi

*Dilvin ALİBEYGİL
Bu güzel sunum için hocalarıma ve emeği geçenlere çok teşekkürler.

*Ali AYTAÇ
Değerli hocalarım, güzel sunumunuz için teşekkürler.

*Taylan METİN
Çok verimli bir sunum, teşekkürler sayın hocalarım.

*Seyit Mehmet YURDAKAN
Her zamanki gibi zevkle izledim sizi, teşekkürler.

*Giray KABAKCI
Çok teşekkür ediyorum.

*Fuad JAFAROV
Sunum için teşekkürler...

www.tihudum.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans