BAŞVURUNUZU YAPTINIZ MI? ANKARA’DAKİ TİHUDUM ÜYESİ İÇ HASTALIKLARI UZMAN VE ASİSTANLARINI TİHUDUM AKŞAM TOPLANTISI’NA BEKLİYORUZ!...

BAŞVURUNUZU YAPTINIZ MI? ANKARA’DAKİ TİHUDUM ÜYESİ İÇ HASTALIKLARI UZMAN VE ASİSTANLARINI TİHUDUM AKŞAM TOPLANTISI’NA BEKLİYORUZ!...

BAŞVURUNUZU YAPTINIZ MI?
ANKARA’DAKİ TİHUDUM ÜYESİ İÇ HASTALIKLARI UZMAN VE ASİSTANLARINI
TİHUDUM AKŞAM TOPLANTISI’NA BEKLİYORUZ!...

17 Eylül 2019 Salı günü, 19.00-20.00 saatleri arasında Ankara Mövenpick Otel'de Prof. Dr. Kerim GÜLER'in moderatörlüğünde, Prof. Dr. Ülver DERİCİ ve Prof. Dr. Kubilay ÜKİNÇ'in sunumlarıyla "Hipertansiyon Tedavisinde Güncellemeler: Yeni Çözümler" başlıklı toplantı gerçekleştirilecektir.

"Hipertansiyon Tedavisinde Güncellemeler: Yeni Çözümler" toplantısı Ankara Mövenpick Otel'de 70 hekimin yüz yüze katılımıyla gerçekleştirilecek ve www.tihudum.org üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

"Hipertansiyon Tedavisinde Güncellemeler: Yeni Çözümler" toplantısına katılabilmek için www.tihudum.org/aksamtoplantisi adresinden başvuruda bulunulması gerekmektedir.

TOPLANTIYA KATILIM ÜCRETSİZDİR.
  • Toplantıya katılım 70 hekim ile sınırlıdır.
  • Değerlendirmeler başvuru sırasına göre yapılacaktır.
  • Son başvuru tarihi 13 Eylül 2019 olup değerlendirme sonucu olumlu olan kişilere 14 Eylül 2019 tarihinde SMS yolu ile bildirim yapılacaktır.
  • Ulaşım katılımcıya aittir.

BİLİMSEL PROGRAM

19.00-20.00
Hipertansiyon Tedavisinde Güncellemeler: Yeni Çözümler
Moderatör:
Prof. Dr. Kerim GÜLER
Konuşmacılar: Prof. Dr. Ülver DERİCİ, Prof. Dr. Kubilay ÜKİNÇ

20.00
Akşam Yemeği


www.tihudum.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans