403 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN “ÖKSÜRÜĞE GÜVENLİ YAKLAŞIM” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM VE PEDİATRİ DÜNYASI ONLINE TV/WEB TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

403 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN “ÖKSÜRÜĞE GÜVENLİ YAKLAŞIM” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM VE PEDİATRİ DÜNYASI ONLINE TV/WEB TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

72 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
403 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
46 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"ÖKSÜRÜĞE GÜVENLİ YAKLAŞIM" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYTLARI TİHUDUM VE PEDİATRİ DÜNYASI
ONLINE TV/WEB TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org) ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİTARİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan ortak canlı yayınlanan "ÖKSÜRÜĞE GÜVENLİ YAKLAŞIM" Canlı Konferansı Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumlarıyla 10 Eylül 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

72 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 403 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 46 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Prof. Dr. Ateş KARA'nın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde "TİHUDUM ve PEDİATRİ DÜNYASI, ONLINE TV/WEB TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "TİHUDUM ve PEDİATRİ DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve sorularıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Muhammed Ali Recai AKYÜREKLİ
Zeynep Kamil Çocuk Acil Asistanları'ndan selamlar, sevgiler, saygılarla hocam.

*Nevin KURT
Güzel sunum için teşekkürler. Hocalarımızı her zamanki gibi keyifle dinledik.

*Cengiz KARAKUZU
Sevgili hocalarım, oldukça yararlandık. Çok teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.

www.tihudum.org, www.pediatridunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans