"EN İYİ OLGU SUNUMU" YARIŞMASI

"EN İYİ OLGU SUNUMU" YARIŞMASI

"EN İYİ OLGU SUNUMU" YARIŞMASI

Değerli İç Hastalıkları Uzmanları;

McMaster Üniversitesi önderliğinde düzenlenen ve derneğimiz tarafından da desteklenen MIRCIM (McMaster International Review Course in Internal Medicine) İç Hastalıkları Uluslararası Güncelleme Kursu bu yıl 7-9 Mayıs 2020 tarihleri arasında Polonya'nın Krakow şehrinde düzenlenecektir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurs kapsamında "En İyi Olgu Sunumu Yarışması" düzenlenecektir. Olgu yarışmasına her ülkenin ulusal derneği tarafından seçilen en iyi 10 Olgu Sunumu gönderilmektedir. MIRCIM tarafından seçilen olgu sunumları sözlü sunum veya poster şeklinde 7-9 Mayıs 2020 tarihleri arasında Polonya'nın Krakow şehrinde düzenlenecek olan kursta sunulacak, MIRCIM jürisi tarafından seçilen en iyi 3 sözlü sunum ve en iyi 3 postere ödül verilecektir.

Bu kapsamda, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği tarafından da "En iyi Olgu Sunumu Yarışması" düzenlenecek olup yarışmaya katılan ve jüri tarafından seçilen en iyi 10 olgu sunumu MIRCIM yarışmasına gönderilecektir.

Olgu sunumu MIRCIM tarafından kabul edilen adayların Krakow'da düzenlenecek kursa katılımları (kurs, konaklama ve seyahat giderleri) derneğimiz tarafından karşılanacaktır.

İlgilenenlerin olgu sunumlarını 20 Şubat 2020 tarihine kadar MIRCIM Olgu Sunumu konu başlığıyla tihudernek@gmail.com adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. Sadece, aşağıdaki bağlantıda detayları verilmiş kurallara uygun olgu sunumları değerlendirmeye alınacaktır.

MIRCIM ve katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye ve olgu sunumu hazırlama kılavuzuna https://empendium.com/mircim/mircim/200613,best-case-report-contest-2020-rules adresinden ulaşılabilir.

KATILIM KOŞULLARI:
  1. İç Hastalıkları Uzmanı olmak (35 yaşın altında)
  2. Olgu sunumu özellikleri;
    Daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olgu sunumları olmalı; sunumlar tanı, tedavi veya her ikisiyle ilgili orijinal bir durumu bildirmelidir.
    Aşağıdaki kategorilerden birine uymalıdırlar:
    • Nadir vakalar
    • Olağandışı durumlar veya nispeten yaygın bir durumun komplikasyonları olan vakalar
    • Zor ve farklı şekillerde teşhis edilen vakalar
    • Diğer nedenlerle yüksek eğitim değeri olan vakalar
  3. Sunum dili İngilizce'dir.

www.tihud.org.tr


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans