“COVID-19 AŞILARI” CANLI KONSEYİ...

“COVID-19 AŞILARI” CANLI KONSEYİ...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

 

“COVID-19 AŞILARI” CANLI KONSEYİ...

 

20 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat 19.30’da “COVID-19 AŞILARI” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

 

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye konuşmacılarımızdan Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Bülent E. ŞEKEREL ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

 

‘’Covid-19 Aşıları ve Etkinlikleri’’ ile ‘’Anafilaksi’’ konularının anlatılacağı Canlı Konseye, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'dan, İNFEKSİYON DÜNYASI Platformu (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'den, Alerji Astım İmmünoloji Platformu olan ALERJİMM (www.alerjimm.org)'den, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'dan, ACİL TIP DÜNYASI Platformu (www.aciltipdunyasi.org)'ndan, Deri ve Zührevi Hastalıklar Bilimsel ve Sosyal Platformu olan DERMATOLOJİ DÜNYASI (www.dermatolojidunyasi.org)'ndan ve ECZACILIK DÜNYASI (www.eczacilikdunyasi.org)'ndan katılabilirsiniz.

 

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacılarımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Konu: COVID-19 AŞILARI

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Ateş KARA

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı

 

Prof. Dr. Bülent E. ŞEKEREL

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Alerji ve Astım Bilim Dalı

 

Tarih-Saat:20 Ocak 2021 Çarşamba, Saat 19.30 – 20:30

Yer:

www.tihudum.org

www.infeksiyondunyasi.org

www.ahefakademi.org           

www.alerjimm.org

www.pediatridunyasi.org

www.aciltipdunyasi.org

www.dermatolojidunyasi.org

www.eczacilikdunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans